Laminoimaton muovitarra

Laminoimaton muovitarra on hieman venyvämpi kuin kiiltävä tai matta eikä kestä kulutusta yhtä hyvin kuin laminoidut. UV-säteilyn kestävyys paranee laminoinnilla, mutta esim. laminoimaton 4-väri muovitarra kestää muovimateriaalista riippuen 3-5 vuotta ulkokäytössä.

Laminoimattomat muovitarrat soveltuu hyvin esim. sisäkäyttöön jos tarvitsee esimerkiksi merkata johtoja, pöytiä tai muuta irtaimistoa jossa saattaa olla kaarevat tai kulmikkaat pinnat, sillä laminoimaton tarra mukautuu pinnan muotojen mukaan hyvin.

Eri painomenetelmissämme on eroja, joten käykää vertailemassa painomenetelmiä materiaaloppaasta löytääksenne sopivan vaihtoehdon. Voitte myös suoraan tehdä tarjouspyynnön niin voimme henkilökohtaisesti auttaa materiaalin valitsemisessa käyttötarkoitukseenne!

Mikäli haluatte täysin räätälöidyn ratkaisun lähettäkää ystävällisesti tarjouspyyntö tästä.

Jos haluatte selata valmiita tarrojamme, siirtykää verkkokauppaan tästä.

Laminoimaton muovitarra

Stickit.fi » Tarrat » Laminoimaton muovitarra

Tarran ominaisuudet:

Digietiketti, Digipaino, Offsetpaino, Seripaino, 4-väripaino

1 - 10 Arkipäivää

Muotoonleikkaus

Yli 3 vuotta ulkokäytössa

Tilaa näytteitä

Näytteiden (tarrat ja painotuotteet) avulla voit helposti päättää mikä materiaaleista sinulle parhaiten sopii. Lähetämme tuotenäytteitä 1-2 päivän toimitusajalla.

Tilaa nyt »

Materiaaliopas

Materiaalioppaasta löydät tarkemmat tiedot eri materiaaleista. Esimerkiksi käyttökohteet, pakkausmenetelmän sekä toimitusajan. Asiakaspalvelijamme auttavat myös mieluusti oikean materiaalin löytämisessä.

Materiaaliopas »
× Avaa WhatsApp