Läpinäkyvä muovitarra

Läpinäkyvä muovitarra on tarpeen kun halutaan näyttää alla olevaa kiinnityspintaa, tai muuten vaan huomaamatta esimerkiksi merkitä painikkeiden tekstit tai muuta huomaamatonta viestintää.

Läpinäkyvää muovitarraa saa sekä kiiltävänä että mattapintaisena, mutta ei mieluiten laminoimattomana sillä läpinäkyvän materiaali on hieman helpommin kuluvaa painopinnaltaan kuin valkoisella pohjalla olevat muovitarrat.

Eri painomenetelmissämme on eroja, joten käykää vertailemassa painomenetelmiä materiaaloppaasta löytääksenne sopivan vaihtoehdon. Voitte myös suoraan tehdä tarjouspyynnön niin voimme henkilökohtaisesti auttaa materiaalin valitsemisessa käyttötarkoitukseenne!

Mikäli haluatte täysin räätälöidyn ratkaisun lähettäkää ystävällisesti tarjouspyyntö tästä.

Jos haluatte selata valmiita tarrojamme, siirtykää verkkokauppaan tästä.

Läpinäkyvä muovitarra

Stickit.fi » Tarrat » Läpinäkyvä muovitarra

Tarran ominaisuudet:

Digietiketti, Offsetpaino, Seripaino

5 - 10 Arkipäivää

Muotoonleikkaus

Yli 3 vuotta ulkokäytössa

Tilaa näytteitä

Näytteiden (tarrat ja painotuotteet) avulla voit helposti päättää mikä materiaaleista sinulle parhaiten sopii. Lähetämme tuotenäytteitä 1-2 päivän toimitusajalla.

Tilaa nyt »

Materiaaliopas

Materiaalioppaasta löydät tarkemmat tiedot eri materiaaleista. Esimerkiksi käyttökohteet, pakkausmenetelmän sekä toimitusajan. Asiakaspalvelijamme auttavat myös mieluusti oikean materiaalin löytämisessä.

Materiaaliopas »
× Avaa WhatsApp