Mattapintainen muovitarra

Mattapintaista laminointia löytyy kahta erilaista:

Satiini-matta on sileä ja pehmeä, kun taas Hiekka-matta on epätasainen ja karhea.

Satiini-matta sopii hyvin esimerkiksi läppäreihin, brändäykseen, logotarraksi, promootiokäyttöön ja muuhun satunaiseen. Satiini-matta mukautuu melko hyvin myös kiinnityspinnan muotojen mukaan.

Hiekka-matta kestää hyvin kulumista, ja soveltuu siksi esimerkiksi laitetarraksi, lattiatarraksi, tai muuhun kulutusta ja sen kestämistä vaativaan käyttöön. Hiekka-matta on erinomainen valinta kun halutaan kestävä tarra esimerkiksi kypärään tai muuhun kaarevaan pintaan sillä tarra mukautuu melko hyvin kaareviin ja epätasaisiin pintoihin.

Eri painomenetelmissämme on eroja, joten käykää vertailemassa painomenetelmiä materiaaloppaasta löytääksenne sopivan vaihtoehdon. Voitte myös suoraan tehdä tarjouspyynnön niin voimme henkilökohtaisesti auttaa materiaalin valitsemisessa käyttötarkoitukseenne!

Mikäli haluatte täysin räätälöidyn ratkaisun lähettäkää ystävällisesti tarjouspyyntö tästä.

Jos haluatte selata valmiita tarrojamme, siirtykää verkkokauppaan tästä.

Mattapintainen muovitarra

Stickit.fi » Tarrat » Mattapintainen muovitarra

Tarran ominaisuudet:

Digietiketti, Digipaino, Offsetpaino, Seripaino

5 - 10 Arkipäivää

Muotoonleikkaus

Yli 3 vuotta ulkokäytössa

Tilaa näytteitä

Näytteiden (tarrat ja painotuotteet) avulla voit helposti päättää mikä materiaaleista sinulle parhaiten sopii. Lähetämme tuotenäytteitä 1-2 päivän toimitusajalla.

Tilaa nyt »

Materiaaliopas

Materiaalioppaasta löydät tarkemmat tiedot eri materiaaleista. Esimerkiksi käyttökohteet, pakkausmenetelmän sekä toimitusajan. Asiakaspalvelijamme auttavat myös mieluusti oikean materiaalin löytämisessä.

Materiaaliopas »
× Avaa WhatsApp