Seinätarrat

Seinätarrat tehdään usein vinyyli + siirtokalvo yhdistelmällä. Tällöin seinätarra voi sisältää erittäin jyrkät leikkaukset ja ohuet kohdat (katso alla oleva kuva), koska siirtokalvo pitää tarran kasassa asennuksen aikana. Siirtokalvo irrotetaan varovaisesti kun tarra on liimattu asennuspintaan. Tämän tyyliset tarrat ovat yleisesti yksivärisiä. Lue lisää siirtokalvo tarramateriaalista.

Mattapintainenvinyyli on myös todettu erinomaiseksi materiaaliksi seinätarraksi. Mattapintainen tarra joustaa paljon verrattuna muihin materiaaleihin, joten se on helppo asentaa niin ettei tarraan jää ilmakuplia. Tämä tarkoittaa myös sitä ettei tarra ole sidottu yhteen väriin niin kuin vinyyli + siirtokalvo yhdistelmä.

Mikäli haluatte täysin räätälöidyn ratkaisun lähettäkää ystävällisesti tarjouspyyntö tästä.

Jos haluatte selata valmiita tarrojamme, siirtykää verkkokauppaan tästä.

Seinätarrat

Stickit.fi » Tarrat » Seinätarrat

Tarran ominaisuudet:

5 - 10 Arkipäivää

Muotoonleikkaus

Tilaa näytteitä

Näytteiden (tarrat ja painotuotteet) avulla voit helposti päättää mikä materiaaleista sinulle parhaiten sopii. Lähetämme tuotenäytteitä 1-2 päivän toimitusajalla.

Tilaa nyt »

Materiaaliopas

Materiaalioppaasta löydät tarkemmat tiedot eri materiaaleista. Esimerkiksi käyttökohteet, pakkausmenetelmän sekä toimitusajan. Asiakaspalvelijamme auttavat myös mieluusti oikean materiaalin löytämisessä.

Materiaaliopas »
× Avaa WhatsApp