Tekstiilitarrat

Tekstiilitarrat soveltuvat liimattavaksi vaatteisiin tilapäisesti. Näitä on käyetty esim. vip tilaiusuuksissa sisäänpääsyleiman sijaan tai vaatteiden merkitsemiseen kaupoissa.

Ehdottomasti parhaaksi todetuksi tarramateriaaliksi tähän käyttötarkoitukseen on polypropeeni. Se on ohut ja taipuisampi, eli se elää hyvin kankaan mukana eikä irtoa vahingossa. Polypropeeni tekstiilitarran liima on siis riittävän voimakas, mutta irtoaa helposti kun reunasta ottaa kiinni kahdella sormella.

Vinyylitarrat ovat hieman jäykempiä verrattuna polypropeenitarroihin ja liima on erittäin hellävarainen kankaalle. Mattapintainen vinyyli on tässä ryhmässä poikkeus ja on muista vinyylitarroista paljon tapuisampi. Käyttäytyy hyvin pitkälti samalla tavalla kuin polypropeeni tekstiilitarrat, mutta liima on siis hellävaraisempi ja hieman heikompi.

Mikäli etsit lämpöprässättyjä tarroja joita voidaan siirtää vaatekappaleelle tai muuhun tekstiiliin niin ne löytyvät täältä: tekstiilipaino.

Mikäli haluatte täysin räätälöidyn ratkaisun lähettäkää ystävällisesti tarjouspyyntö tästä.

Jos haluatte selata valmiita tarrojamme, siirtykää verkkokauppaan tästä.

Tekstiilitarrat

Stickit.fi » Tarrat » Tekstiilitarrat

Tarran ominaisuudet:

Pikaetiketti

jopa tunnissa

Muotoonleikkaus

Tilaa näytteitä

Näytteiden (tarrat ja painotuotteet) avulla voit helposti päättää mikä materiaaleista sinulle parhaiten sopii. Lähetämme tuotenäytteitä 1-2 päivän toimitusajalla.

Tilaa nyt »

Materiaaliopas

Materiaalioppaasta löydät tarkemmat tiedot eri materiaaleista. Esimerkiksi käyttökohteet, pakkausmenetelmän sekä toimitusajan. Asiakaspalvelijamme auttavat myös mieluusti oikean materiaalin löytämisessä.

Materiaaliopas »
× Avaa WhatsApp