Digipaino

Stickit.fi » Painomenetelmät » Digipaino

Digipainossa paperille muodostetaan kuva suoraan digitaalisesta lähteestä. Tekniikkaa hyödynnetään erityisesti pienempien sarjojen painamiseen ja silloin kun painotuotteeseen tarvitaan personointi. Jokaisen arkin kuvapinta muodostetaan erikseen, mitä voi hyödyntää esimerkiksi vaihtuvan tiedon painamiseen. (Wikipedia, viitattu 1.2.2010)

Digipainossa painotiedostoksi käy melkein mikä tahansa tiedostomuoto. jpg, pdf, bmp, gif, eps, ai, idd ja niin edelleen toimivat useimmiten. Valokuvat ja väriliukumat toistuvat laadukkaasti. Kuvan tulisi kuitenkin olla mahdollisimman hyvänlaatuinen, eli jos kuva on graafinen, kannattaa se tallentaa ja lähettää vektoritiedostona parhaan painolaadun takaamiseksi.
Väriavaruudeksi CMYK, ja väriprofiiliksi U.S. Web Coated (SWOP) v2, ja kaikki rasteroidut kuvat vähintään 300 dpi.

Lisäksi, leikkauspolusta sekä sisäänpäin että ulospäin pitää jättää 2mm bleedit. Näin varmistetaan että tarran sisältö on turvassa.

Digipainolla painamme muovitarroja sekä useita erikoismateriaalejamme, kuten heavy-duty, heavy-duty PLUS(™), ja lattiatarrat. Voitte tarkastaa eri painomenetelmien materiaalit ja käyttökohdesuositukset täältä: materiaaliopas. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää meille suoraan tarjouspyynnön niin katsotaan yhdessä teille sopiva materiaali ja painomenetelmä-kombinaatio!

× Avaa WhatsApp