Metalliset tarrat

Stickit.fi » Tarrat » Metalliset tarrat

Meiltä löydät varmasti sopivan metallitarran – vaihtoehtoja on runsaasti.

Harjattu alumiinikilpi on vahva ja jäykkä, ei sovellu kaareviin pintoihin. Tätä käytetään usein laitemerkintään. Harjattu alumiinifoliotarra sen sijaan taipuu paremmin. Pintakuvio vastaa pitkälti harjattua alumiinikilpeä. Tämä materiaali on myös saatavilla kultana.

Kromitarra / peilivinyyli on nimensä mukainen erittäin kiiltävä. Pinta on sileä ja heijastaa valoa voimakkaasti. Samanlaiseen vaikutukseen päästään myös foliopaperilla. Foliopaperin kestävyyttä on mahdollista parantaa laminoinnilla. Foliopaperi on mahdollista värjäyttää niin että pinta muistuttaa kultaa tai muita metalleja. Pinta näissä molemmissa materiaaleissa on todella sileä ja kiiltävä, iso ero verrattuna Pantone metalliväreihin.

Kaikkiin vinyylitarroihin on mahdollista painaa Pantone metallivärejä. Nämä värit kimmeltävät ja heijastavat valoa jonkin verran, mutta vähemmän kuin yllä mainitut materiaalit. Nämä ovat kuitenkin aidot metallivärit, eli eivät siis ole tietyt värisävyt joita kutsutaan esim. hopeaksi tai kullaksi. Jos haluat hillitymmän tehosteen verrattuna peilipintaan tämä on erinomainen ratkaisu.

Metalliset tarrat

Kokeile hintalaskuri » Jätä tarjouspyyntö »

Suosituimmat Materiaalimme

Tarjoamme myös useita erikoisia materiaaleja, kuten harjattua alumiinia, tatuointitarroja ja non-permanent.

× Avaa WhatsApp