NFC-tarra

NFC-tarroilla olet kehityksen kärjessä!

Near Field Communication (NFC) on RFID-tekniikkaa hyödyntävä laitteiden kättelyyn (tunnistamiseen) ja tiedonsiirtoon hyvin lyhyille, korkeintaan muutamien senttimetrien etäisyyksille kapealla tiedonsiirtokaistalla. -Wikipedia, haettu 18.8.2015

NFC-tarran voi laittaa esimerkiksi laitetarraksi huollon yhteydessä, käyttää tietojen ja nettiosoitteiden jakamiseen tai vaikkapa kaupan sisäänkäynnillä skannata ja saada itselleen tarjouslehtinen tai tarjouskoodi kassalle näytettäväksi.

Vinyylitarralevy jossa NFC siru, QR koodi, RF suojattu tausta sekä erittäin pitävä liimapinta by Stickit.fi – NFC tarroihin voidaan esimerkiksi yhdistää QR-koodi kuten tässä kuvassa näkyy.

Klikkaa alta hinnastoon tai suoraan tarjouspyyntöön, niin asiakaspalvelumme auttaa löytämään juuri teille sopivan ratkaisun. Lähettäessänne tarjouspyynnön enne kello 14 arkipäivisin saatte vastauksen vielä saman päivän aikana!

NFC-tarrat ovat toistaiseksi poissa valikoimasta.

Mikäli haluatte täysin räätälöidyn ratkaisun lähettäkää ystävällisesti tarjouspyyntö tästä.

Jos haluatte selata valmiita tarrojamme, siirtykää verkkokauppaan tästä.

NFC-tarra

Stickit.fi » Tarrat » NFC-tarra

Tarran ominaisuudet:

Offsetpaino, Seripaino

n 3 viikkoa

Muotoonleikkaus

Yli 3 vuotta ulkokäytössa

Tilaa näytteitä

Näytteiden (tarrat ja painotuotteet) avulla voit helposti päättää mikä materiaaleista sinulle parhaiten sopii. Lähetämme tuotenäytteitä 1-2 päivän toimitusajalla.

Tilaa nyt »

Materiaaliopas

Materiaalioppaasta löydät tarkemmat tiedot eri materiaaleista. Esimerkiksi käyttökohteet, pakkausmenetelmän sekä toimitusajan. Asiakaspalvelijamme auttavat myös mieluusti oikean materiaalin löytämisessä.

Materiaaliopas »
× Avaa WhatsApp