Tekstiilipaino

Painatamme logosi tai kuvasi lämpöprässättävälle kalvolle. Painettu materiaali leikataan haluamasi muotoon. Lämpöprässätty kalvo voidaan siirtää haluamallesi vaatekappaleelle tai muuhun tekstiiliin. Materiaalille voidaan painattaa monivärikuvia ja logoja. Meillä on paljon materiaali vaihtoehtoja riippuen käyttökohteesta.

Tämä on mainio tapa saada yrityksesi tai urheiluseurasi logo näkyville paidalle tai muuhun tekstiiliin. Lämpöprässätyt painatukset ovat pesun kestäviä ja joustavia eivätkä halkeile. Prässäykseen suositellaan ammatti lämpöprässiä.

Mikäli etsit tarroja jotka soveltuvat liimattavaksi vatteiden päälle tilapäisesti, esim nimilaput tai vip-tarrat niin ne löytyvät täältä: tekstiilitarrat.

Muista että verkkokaupastamme saatte myös tilattua valmiiksi painetut tekstiilit. Verkkokauppaan pääset tästä: Verkkokauppaan

Mikäli haluatte täysin räätälöidyn ratkaisun lähettäkää ystävällisesti tarjouspyyntö tästä.

Jos haluatte selata valmiita tarrojamme, siirtykää verkkokauppaan tästä.

Tekstiilipaino

Stickit.fi » Tarrat » Tekstiilipaino

Tarran ominaisuudet:

Digipaino, Seripaino, 4-väripaino

1 - 10 arkipäivää

Muotoonleikkaus

Yli 3 vuotta ulkokäytössa

Tilaa näytteitä

Näytteiden (tarrat ja painotuotteet) avulla voit helposti päättää mikä materiaaleista sinulle parhaiten sopii. Lähetämme tuotenäytteitä 1-2 päivän toimitusajalla.

Tilaa nyt »

Materiaaliopas

Materiaalioppaasta löydät tarkemmat tiedot eri materiaaleista. Esimerkiksi käyttökohteet, pakkausmenetelmän sekä toimitusajan. Asiakaspalvelijamme auttavat myös mieluusti oikean materiaalin löytämisessä.

Materiaaliopas »
× Avaa WhatsApp